Mooie foto openingsdans bruiloft

Mooie foto openingsdans bruiloft

Niké en André stuurden ons deze mooie foto van de openingsdans op hun bruiloft. Speciale casus ook voor trainer Vincent, omdat zij het allereerste paar zijn met een 360 graden video. Een bijzonder paar welke we niet snel zullen vergeten.

Openingsdans met eigen stijl

Niké en André dansten op hun bruiloft een eigenzinnige openingsdans. Een bijzonder paar met een unieke eigen stijl. Waarschijnlijk iets wat iedereen graag wil en niet iedereen durft. Zij hebben het gewoon gedaan. Hierdoor konden zij echt genieten van hun openingsdans.

Pittig nummer

Verder een pittige structuur van het muzieknummer, want zij kozen voor het nummer ‘Everlong’ van ‘Foo Fighters.’ Het nummer is deels opgebouwd uit blokken van 3×8 + 4 tellen waardoor bruidegom André flink moest studeren.

Opnieuw genieten in 360 graden virtual reality

Met het filmpje gemaakt met de 360 graden videocamera is het mogelijk om als het ware ‘om je heen te kijken’. Dit zorgt er voor dat je opnieuw op de bruiloft kunt staan en opnieuw de ervaring herbeleven. Wil jij ook net als Niké en André opnieuw kunnen genieten van je openingsdans informeer dan naar de mogelijkheden in je proefles.

 

Hoi Vincent!

Zoals beloofd de mooie foto van onze dans.
We kijken nog steeds heel tevreden terug op onze momenten tijdens de lessen, blij dat jij onze leraar was!
Bedankt dat je dit met ons wilde delen. Af en toe bekijken we het filmpje weer en genieten we helemaal opnieuw!
Ga zo door, dat je nog veel mooie openingsdansen neer mag gaan zetten.

Groetjes André en Niké

Mooie foto openingsdans bruiloft
Mooie foto openingsdans bruiloftMooie foto openingsdans bruiloft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.