Heel erg blij met het resultaat en gasten waren verrast

Op 6 juli 2017 maakten Elaine en Rikkert van liefde op het eerste gezicht liefde voor altijd. Ze hadden een lekker pittige binnenkomer door hun keuze voor het muzieknummer bij de voice-over: Aronchupa – I’m an albatraoz. In tegenstelling tot het wat meer rustige, romantische nummer waar zij hun openingsdans op dansten: Kenny Chesney met “You had me from Hello”
Verder deden zij de aftrap van de feestavond met Earth, Wind and Fire – Boogy Wonderland. Ze zijn heel erg blij met het resultaat en gasten waren verrast met hun openingsdans.

Spannend

Rikkert en Elaine hadden hun proefles in november 2016. Ze volgden hun lessen in Utrecht bij Vincent en omdat ze niet graag in het middelpunt staan vonden ze het toch best wel spannend. Daarna besloten ze er voor te gaan en meldden zij zich aan voor ons 20 lessen pakket. In het begin was het best spannend en wennen. Geleidelijk aan werden zij steeds meer comfortabel met het dansen. Uiteindelijk wisten zij een prachtige openingsdans te dansen op hun bruiloft.

Voice-over

Één van de dingen die zeker mee heeft gespeeld in het goede resultaat is de persoonlijke invulling. Rikkert en Elaine hebben een aangepaste tekst aangeleverd voor hun voice-over. Hierin kwamen persoonlijke details over het bruidspaar en de avond naar voren, waardoor de sfeer was zoals zij voor ogen hadden. We hebben de tekst voor ze ingesproken. Een voorbeeld is te horen na aanmelding met een gratis account op onze voorbeelden van voice-overs pagina.

360 video

Tevens maakten Elaine en Rikkert gebruik van onze mogelijkheid om hun openingsdans te filmen op 360 graden video. Hiermee kun je in aanvulling op de normale video’s en foto’s opnieuw op je bruiloft staan en bovendien kun je ‘om je heen kijken.’ We hebben een bewerking van deze video voor ze gemaakt. Door de bewerking is de 360 video te bekijken is op een VR-bril met je mobiele telefoon.

 

De reactie van Elaine en Rikkert op Facebook:

“Rikkert en ik hebben een pakket van 20 lessen gevolgd bij Vincent. Hij is een goede, geduldige leraar en kan zich goed inleven. Wij hebben voice overs en de daadwerkelijke openingsdans gehad. De openingsdans hebben we ook nog mogen filmen met een 360-camera. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en hebben al onze gasten verrast met onze geweldige dans. Superbedankt Vincent!

 — blij.”

OPENINGSDANS®  Openingsdans bruiloft

OPENINGSDANS®  Openingsdans bruiloftOPENINGSDANS®  Openingsdans bruiloft

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *