Stijve harken zetten een geweldige openingsdans neer

Begin november 2016 kwamen Tom en Maureen op de koffie bij OPENINGSDANS trainer Vincent in Utrecht. Er was gelijk een goede klik en zij kozen voor het meest uitgebreide lespakket. Na de proefles begonnen de lessen. Doordat Tom en Maureen in het najaar startten profiteerden zij van de voordeligere lessen in de wintermaanden. Deze stijve harken zetten een geweldige openingsdans neer.

Everybody dance now!

Zonder voorafgaande danservaring begonnen elektricien “Electroman” Tom van installatiebedrijf Ibok en bloggende zuster op de spoedeisende hulp bij het UMC Utrecht Maureen aan dit project.

Ze kozen vervolgens voor een mix met een rustig en stijlvol begin op het nummer At last van Etta James. Daarna ging het nummer over op Bob Sinclair – Rock this Party om het feest te starten en de gasten op de dansvloer te krijgen.

Prachtig paar

Dit prachtige paar was ontzettend leuk om te begeleiden. “Wat erg belangrijk is bij het voorbereiden van een openingsdans is dat bruidsparen er echt voor gaan.” volgens trainer Vincent. “Voor iedereen die niet eerder gedanst heeft voor vrienden en familie is een openingsdans doen toch best wel spannend. Tom en Maureen gingen er echt voor. Soms ga je echt even buiten je comfort zone tijdens de lessen, op die momenten leer je iets en bovendien groei je als persoon. Met een voice-over, ingesproken over de pink panther theme song maakten Tom en Maureen hun entree. Mooi om te zien hoe ze in een paar maanden zijn omgetoverd tot een echt dansend paar met een prachtig eindresultaat.”

Zet een geweldige openingsdans neer

Denk je misschien dat je een stijve hark of houten plank bent en wil je ook zo’n geweldige openingsdans neerzetten, net als Tom en Maureen? Plan dan nu je proefles en verbaas jezelf.

Stijve harken zetten een geweldige openingsdans neer Stijve harken zetten een geweldige openingsdans neer

“Lieve Vincent,

Dankjewel voor de leerzame, leuke en gezellige danslessen. Het feit dat je deze twee stijve harken zo ver hebt gekregen een geweldige dans neer te kunnen zetten zegt genoeg. Je bent een topper! Onze dag was echt perfect en de dans zorgde voor tranen. Nogmaals dank! We gaan je lessen missen.

Liefs,

Tom & Maureen Bakker”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.