Mooie foto van de openingsdans van Anton en Tessa

Na de bruiloft ontvingen wij deze mooie foto van de openingsdans van Anton en Tessa.

Midden december 2016 hadden Anton en Tessa uit Amsterdam hun proefles bij OPENINGSDANS® trainer Vincent in Utrecht. Anton en Tessa kozen voor het bijzondere en toepasselijke muzieknummer “Dance me to the end of love”

Nadat we ook de originele CD-versie gingen gebruiken klonk het bewerkte muzieknummer zelfs nog mooier. Sommige mensen gebruiken een mp3 bestand voor de muziek. Een originele track klinkt toch vrijwel altijd een stuk beter. Zeker wanneer je het op een geluidsinstallatie op je bruiloftsfeest afspeelt.

9 juni 2017 was het grote moment en gaven zij elkaar het Ja-Woord. Vincent kreeg deze mooie foto van de openingsdans van Anton en Tessa met hun bedankje binnen via WhatsApp.

Wil je ook zo’n schitterende openingsdans als Anton en Tessa?

Wil jij ook zo’n schitterende openingsdans als Anton en Tessa? Via het online afsprakensysteem kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je proefles plannen. Selecteer de categorie Utrecht, Rotterdam of Skype. Vervolgens kun je de datum en de tijd kiezen en je gegevens invullen om de bevestiging te ontvangen.

 

Mooie foto van de openingsdans van Anton en Tessa
Openingsdans bruiloft Anton en Tessa - bedankt - Vincent - Utrecht

“Hoi Vincent,

we willen je bedanken. We hebben ontzettend veel plezier gehad in het dansen. Jouw manier van lesgeven is top, je bent geduldig en gepassioneerd. Dansles was zodoende een feestje. Dus dankjewel voor de leuke tijd én voor de schitterende openingsdans.

Groetjes,

Anton en Tessa”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.