Bruiloft DJ helpt bij openingsdans

De openingsdans: het is één van de mooiste momenten van je bruiloft. De eerste dans als man en vrouw wil je natuurlijk vlekkeloos laten verlopen en is één van de mooiste momenten in je leven. Wanneer je je openingsdans hebt geregeld heb je natuurlijk een DJ nodig om het verder op te pakken voor de rest van je feestavond.

Bruiloft DJ openingsdans
Bruiloft DJ openingsdans

De bruiloft DJ’s van The DJ Company hebben drie slimme manieren om jou te ontzorgen, zodat jullie openingsdans een prachtige herinnering wordt.
Ben je benieuwd hoe jullie bruiloft DJ daarbij kan helpen? Lees hieronder meer over deze 3 manieren om het aan te pakken.

1. Een goede voorbereiding

Ongeveer 6 maanden voor je bruiloft vul je bij The DJ Company een wensenlijst in. Hierin staan vragen over je muzieksmaak en je openingsdans. Dit geeft de bruiloft DJ de informatie om de bruiloft goed te kunnen voorbereiden. Voor de bruiloft hebben jullie altijd een persoonlijk gesprek met de bruiloft DJ om de laatste praktische zaken door te nemen. Spreek je wensen ook dan goed uit en stem precies af wanneer de muziek moet worden gestart. Staan jullie al op de dansvloer als de muziek begint of willen jullie graag opkomen?

2. Technische perfectie

De bruiloft DJ’s van The DJ Company nemen altijd hun eigen apparatuur mee. Vervolgens zet de DJ alles zelf op en doet ook voor het bruiloftsfeest nog een laatste check. Daarmee hebben jullie de zekerheid dat er op technisch vlak niets kan gebeuren dat jullie speciale moment verstoort. Geen piepende microfoons of stroomuitval tijdens je feestavond. Wil je graag dat de DJ een aankondiging doet voor de openingsdans? Lever dan tijdig de teksten aan of laat deze als voice-over voorbereiden door OPENINGSDANS®.  De bruiloft DJ kan na de aankondiging een geluidseffect gebruiken bij het starten van de openingsdans, dat zorgt voor een speciaal effect.

Openingsdans Evelien en Justin
Openingsdans Evelien en Justin

3. Een prettige sfeer

De gasten worden in de juiste stemming gebracht door de openingsdans. Welke stemming dat is, hangt af van jullie wensen. Daarom is het belangrijk dat de muziek en openingsdans passen bij de sfeer en het effect dat je wilt bereiken. Een rustige dans met als doel een knallende start van de feestavond is bijvoorbeeld niet zo handig. Met de aanpak van OPENINGSDANS® krijg je precies de sfeer die je voor ogen hebt. Bij een knallend feest hoort een oppeppende, energieke openingsdans en snellere muziek. Ga je voor een wat relaxter of romantisch begin dan past daar een rustig muzieknummer bij.

De bruiloft DJ speelt hierin een belangrijke rol, met name door het op het juiste moment starten van de aankondigingen en de openingsdans. Met de juiste muziek tijdens de inloop van de avondgasten werkt hij toe naar jullie speciale moment. Zo hebben jullie tijdens de openingsdans de volle aandacht van jullie gasten. Daarna zorgt de bruiloft DJ uiteraard ook voor een vloeiende overgang naar de feestmuziek na afloop van je openingsdans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.