Verwachte opening uit lockdown 1-7-2020

De huidige verwachting is dat vanaf 1-7-2020 de afspraken op onze locaties in Breda, Rotterdam en Utrecht kunnen worden hervat. De beslissing hierover wordt genomen door de overheid in de laatste week van juni.

Tot die tijd zijn alle afspraken online.

Zolang 1,5 meter afstand behouden moet worden is er in feite nauwelijks verschil tussen online afspraken en afspraken op locaties. Hoewel sommige paren in eerste instantie terughoudend waren is gebleken dat we online alles kunnen wat we in onze afspraken op locatie ook deden voordat de maatregelen in gingen. Steeds meer paren kiezen er voor om afspraken online te doen. We raden dan ook iedereen aan om online lessen te doen. Deze mogelijkheid blijven we uiteraard bieden na 1-7-2020. Heb je hierover vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem hiervoor contact met ons op: 06-53678361

In sommige gevallen is het mogelijk om in overleg een aantal afspraken buiten te laten plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op: 06-53678361. Of dit mogelijk is hangt af van praktische zaken.

Indien de versoepeling van de maatregelen plaats vindt zoals gepland, is OPENINGSDANS uitgenodigd door klanten voor een bruiloft met 1,5 meter afstand feestavond. We kunnen na 3-7-2020 bruidsparen uit eigen ervaring informeren over hoe dat in z’n werk gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *