Afspraak inplannen voor klanten

Vanaf 1 juli 2020 hebben we de lessen op de locaties weer hervat. Eerder hoopten we dat het in juni zou zijn. Er is gebleken dat dit niet mogelijk is. Om dit te onderzoeken hebben we contact gehad met verschillende gemeenten, de Rijksoverheid en het RIVM. Ook hebben wij ons aangesloten bij de gezamenlijke dansondernemers.

Tot 1 juli zullen de lessen online doorgang vinden. Dat betekent dat wanneer je in de techniekfase zit (het begin van je pakket) videobellen het meest voor de hand ligt. In te plannen onder “videobellen” in de online agenda. Voor de paren die in de choreografiefase zitten is het handig om voor een video van de ingedanste choreografie plus uitleg te kiezen. Dit afspraaktype is in de online agenda in te plannen onder “choreografie vooraf in combinatie met leslocatie”. Je ontvangt de video dan binnen 5 werkdagen na de geplande afspraak in de gedeelde google drive map.

Voor paren die hun choreografie al af hebben (performance fase), is het van belang om deze verder uit te werken. Een van de onderdelen die we daarin behandelen is videoanalyse. Dit is goed online te doen. Als je met dit onderdeel alvast aan de slag wilt, vragen wij jullie een video van jullie zelf tijdens het doordansen, naar ons te sturen, via whatsapp of google drive. Wij geven dan naar aanleiding daarvan tips waar jullie verder mee aan de slag kunnen.

Zowel de choreografie vooraf als de videoanalyse is naar eigen wens af te wisselen met videobellen. Alle bovenstaande afspraak typen zijn in te plannen en te wijzigen in onze online agenda.

Voorzorgsmaatregelen voor les op locatie na 1 juli
Om jullie en onze veiligheid te kunnen waarborgen hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen. We vragen jullie op tijd aanwezig te zijn in onze locatie en niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd. Om zo ons de gelegenheid te geven om tussen de lessen door te reinigen en te desinfecteren.

Wij vragen jullie om je te houden aan de algemene richtlijnen vanuit de overheid:

  •         Was vaak uw handen.
  •         Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  •         Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  •         Schud geen handen.
  •         Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  •         Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  •         Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer naar buiten. 

(bron:RIVM)

We hebben bij de ingang een desinfectiemiddel dispensers opgehangen. Wij vragen jullie hier je handen te desinfecteren. Hiernaast zullen wij bij binnenkomst uw temperatuur opmeten met een koortsmeter die de temperatuur meet door hem een paar cm voor het voorhoofd te houden. Mocht je koorts hebben dan mogen we de les helaas geen doorgang laten vinden.

Het gebruik van mondkapjes is vereist ivm de omvang van de ruimte. De mondkapjes zijn aanwezig bij ons op de locatie.

Wij vragen jullie zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet. Dit omdat wij verplicht zijn het hele toilet te reinigen nadat daar gebruik van is gemaakt.

Wij zullen jullie, anders dan jullie van ons gewend zijn, niets te drinken aanbieden. Dit doen we omdat bij het drinken de mondkapjes weer af moeten en dat is niet de bedoeling.  Mocht je toch wat willen drinken, dan kun je dat buiten doen.

We hebben elleboog deuropeners bevestigd op de deuren die we gebruiken. Wij vragen jullie om de deuren dus ook alleen met de elleboog te openen, niet met de handen.

We houden de hele les 1,5 meter afstand van jullie. Ook vragen wij om geen andere personen mee te nemen naar de les.

We zullen de deuren en ramen zoveel mogelijk openhouden om zo een goede doorluchtig te creëren in de ruimte. Het kan daardoor wat koeler / warmer zijn dan normaal. Daarom vragen we jullie om een extra trui/jasje mee te nemen naar de les wanneer het koud is en voldoende ventilerende kleding wanneer het warm is.

Wij hopen dat we ondanks deze maatregelen jullie toch een hele leuke les kunnen

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

1. Kies een categorie: voor de fysieke afspraken: Breda, Utrecht, Rotterdam of voor de overige afspraken op afstand: Videobellen, Video choreo met uitleg of Videoanalyse.
2. Kies het soort les bij afspraaktype:  Proefles, oefenen, 55 minuten, 85 minuten of 115 minuten.
3. Selecteer een datum en tijdstip
4. Heb je al een account gemaakt bij het plannen van je proefles? Dan kun je dit account gebruiken. Ben je deze kwijt of heb je dat niet dan kun je kiezen voor “ga verder als nieuwe klant” en vervolgens een account aanmaken. (LET OP! dit is het account voor de AGENDA. Voor de toegang tot het besloten gedeelte van de website – KLANTEN PAGINA – dat alleen voor klanten toegankelijk is, is een ander account. Deze kun je aanmaken in het menu “inloggen” en vervolgens “aanmelden“. Nadat dit account is aangemaakt kun je je trainer vragen om het account te autoriseren zodat je toegang krijgt.)

Voor het optimaal benutten van onze beschikbaarheid, zodat je verzekerd bent van de beste tijden is het aan te bevelen meteen nadat het aantal lessen is afgesproken deze direct allemaal in te plannen. In Utrecht is het ook mogelijk om wanneer er geen les wordt gegeven oefenruimte te reserveren.

Elke les kan tot 48 uur voor de afspraak gewijzigd worden, hiervoor kun je de les annuleren en een nieuwe plannen. Log hiervoor in in het afsprakensysteem met het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plannen van de les.

Voor elk paar bieden wij de mogelijkheid om een reserve les te plannen. Deze reserve les is er voor bedoeld om te zorgen dat in geval van calamiteiten of bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest nog steeds voor de trouwdatum alle lessen gedaan kunnen worden. Mocht je een extra les willen doen, dan is daarvoor ruimte gereserveerd in de planning.

 

De beschikbaarheid staat op dit moment open tot 31 december. Dit hebben we gedaan om flexibel te kunnen zijn voor de vraag naar lessen. Vanaf midden december zullen we de beschikbaar in de agenda weer uitbreiden.

Ook hebben we de beschikbaarheid minder groot gemaakt. De reden hiervoor is dat er aankomende maanden minder lessen afgenomen worden omdat veel bruidsparen hun trouwdatum verplaatst hebben naar volgend jaar.

Mocht je niet uitkomen met de aangegeven beschikbaarheid geef het dan even aan dan kunnen we kijken wat we kunnen doen.