Afspraak inplannen voor klanten

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

1. Kies een categorie: voor de fysieke afspraken: Breda, Utrecht, Rotterdam of voor de overige afspraken op afstand: Videobellen, Video choreo met uitleg of Videoanalyse.
2. Kies het soort les bij afspraaktype:  Proefles, oefenen, 55 minuten, 85 minuten of 115 minuten.
3. Selecteer een datum en tijdstip
4. Heb je al een account gemaakt bij het plannen van je proefles? Dan kun je dit account gebruiken. Ben je deze kwijt of heb je dat niet dan kun je kiezen voor “ga verder als nieuwe klant” en vervolgens een account aanmaken. (LET OP! dit is het account voor de AGENDA. Voor de toegang tot het besloten gedeelte van de website – KLANTEN PAGINA – dat alleen voor klanten toegankelijk is, is een ander account. Deze kun je aanmaken in het menu “inloggen” en vervolgens “aanmelden“. Nadat dit account is aangemaakt kun je je trainer vragen om het account te autoriseren zodat je toegang krijgt.)

Voor het optimaal benutten van onze beschikbaarheid, zodat je verzekerd bent van de beste tijden is het aan te bevelen meteen nadat het aantal lessen is afgesproken deze direct allemaal in te plannen. Je kunt tot 2 jaar vooruit plannen. In Utrecht is het ook mogelijk om wanneer er geen les wordt gegeven oefenruimte te reserveren.

Elke les kan tot 48 uur voor de afspraak gewijzigd worden, hiervoor kun je de les annuleren en een nieuwe plannen. Log hiervoor in in het afsprakensysteem met het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plannen van de les.

Voor elk paar bieden wij de mogelijkheid om een reserve les te plannen. Deze reserve les is er voor bedoeld om te zorgen dat in geval van calamiteiten of bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest nog steeds voor de trouwdatum alle lessen gedaan kunnen worden. Mocht je een extra les willen doen, dan is daarvoor ruimte gereserveerd in de planning.