Les plannen

Les plannen

Via onze online agenda kun je zelf op elk moment je les inplannen.

In de online agenda is het mogelijk om te zien welke uren beschikbaar zijn voor het plannen van lessen.

Selecteer eerst onder categorie de plaats waarin je je lessen wilt volgen.

Je ontvangt 36 uur voor de les een herinnerings e-mail voor elke lesafspraak. Om een les te wijzigen kun je de les tot 48 uur voor de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak er in zetten. Gebruik hiervoor het e-mail adres waarmee je de les hebt gepland.

De eerste les is altijd een proefles.

Aantal lessen

Het aantal lessen dat je kunt inplannen is onbeperkt, in overleg met je trainer bepaal je in de proefles hoeveel lessen je gaat doen.
In de regel plan je direct na de proefles of aanmelding zoveel uren lessen als je hebt afgesproken. Daarnaast plan je nog een extra uur als reserve les. Deze is er om eventuele calamiteiten als ziekte of vrijgezellenfeest gedurende de periode tussen de proefles en de bruiloft te kunnen opvangen. Ook indien gaandeweg blijkt dat je nog een extra les wilt doen kun je deze reserve les hiervoor gebruiken.
Het is aan te raden om de reserve les vlak voor de bruiloft te plannen. Meestal is er wanneer er ver voor de bruiloft iets gebeurt ruim voldoende gelegenheid om een alternatieve les te plannen. Hoe dichter je op je bruiloft komt, hoe minder makkelijk het wordt.

Volgorde les plannen

We hanteren bij de planning van de lessen wie het eerst komt, het eerst maalt. Daarnaast houden we rekening met de trouwdatum van paren. Soms is het mogelijk om in overleg met de trainer om extra lesmogelijkheden te creëren buiten de normale lestijden of door andere paren de planning aan te passen. Het beste is om op tijd te beginnen (9-6 maanden voor je bruiloft of eerder), zodat er nog voldoende ruimte is in de planning om alle lessen te doen op dagen en tijden die jou goed uit komen.